Bewuzt, dé studenten-zorgverzekering

Studente danst op muziek in silent disco. Bewuzt is dé studenten zorgverzekering.
Dé studenten-zorgverzekering
Voor € 107,95 per maand
Jij zoekt een goedkope, goede studenten-zorgverzekering. Dan zit je goed bij Bewuzt. Wij houden het simpel. Zo houden we de prijs voor jou en je medestudenten zo laag mogelijk. 

Daarom Bewuzt!

Bewuzt is een internetverzekering van VGZ. Dus heb je net zo'n goede zorgverzekering, maar zonder poespas en daarom goedkoper.

  • Eén goede basisverzekering
  • Drie simpele aanvullende opties voor bijvoorbeeld fysio of tandarts
  • Regel alles met supermakkelijke Bewuzt Zorg app
  • Gratis tandongevallen-verzekering!
Tip
Klantadviseur Han (27):
“Mooi meegenomen die gratis Tandongevallen-verzekering. Zeker aan te raden voor studenten en jongeren."

Tandongevallen-verzekering gratis erbij

Weet je dat een afgebroken tand al gauw duizenden euro's kost? Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Daarom krijg je bij onze basisverzekering een tandongevallen-verzekering. Gratis!

Meer weten over de gratis tandongevallen-verzekering

Heb je als student een zorgverzekering nodig?

Als student vanaf 18 jaar heb je een zorgverzekering nodig. Gewoon omdat het verplicht is in Nederland. Deze moet je zelf afsluiten. Of je ouders. Tot je 18e ben je ook verplicht een basisverzekering te hebben, maar je betaalt geen premie. Een aanvullende verzekering is niet verplicht.

De basisverzekering dekt de meeste zorgkosten, zoals de huisarts, het ziekenhuis en geneesmiddelen.  

Bekijk wat er in de basisverzekering zit

Hoe bespaar je op je basisverzekering
Iedereen van 18 jaar en ouder heeft in 2020 een eigen risico van € 385. Dit is wettelijk verplicht. Verwacht je weinig zorg te gebruiken? Dan kun je ook kiezen voor een extra vrijwillig eigen risico. Je betaalt dan minder premie.

Meer weten over (vrijwillig) eigen risico

Onze aanvullende verzekeringen
De basisverzekering dekt niet alles. Daarom kun je een aanvullende verzekering nemen. Wij hebben drie aanvullende opties. 

Bekijk onze aanvullende opties

Is een aanvullende verzekering iets voor jou?
Kies alleen een aanvullende optie als je verwacht dat je vaak zorg nodig hebt, zoals de tandarts. Of als je geregeld een tripje naar het buitenland maakt (wie niet?). Doe je bijvoorbeeld een sport waarbij je makkelijk blessures oploopt? Kies dan de aanvullende optie fysio. 


X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord