Geen poespas, wel slim verzekerd

Bij Bewuzt houden we het simpel én dus betaalbaar voor jou! Met één basisverzekering en 3 simpele aanvullende opties. En we geven je tips hoe je je premie zo laag mogelijk houdt. Zo ben je slim verzekerd en betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt. Ideaal, want dan houd je geld over voor leukere dingen!

Wat kun je allemaal kiezen?

Wil je je eigen zorgverzekering bij ons afsluiten? En heb je geen idee wat zo'n zorgverzekering precies inhoudt? Of wat de voordelen van Bewuzt zijn? Wij leggen het je graag uit!

 • Je basisverzekering
  Iedereen in Nederland van 18 jaar en ouder moet een basisverzekering hebben. Dat is verplicht. De basisverzekering vergoedt de belangrijkste zorg. Bijvoorbeeld je bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis, en de meeste medicijnen.
 • Bepaal je eigen risico
  Iedereen van 18 jaar en ouder heeft in 2019 een wettelijk verplicht eigen risico van € 385. Dit betekent dat als je zorg uit de basisverzekering krijgt, je de eerste € 385 zelf betaalt. Er zijn uitzonderingen, zoals een bezoek aan de huisarts. Verwacht je weinig zorgkosten te maken? Dan kun je ook kiezen voor een extra eigen risico. Dit heet het vrijwillig eigen risico. Dan wordt je eigen risico bijvoorbeeld € 885, maar betaal je wel minder premie.
 • Kies je aanvullende opties

  De basisverzekering vergoedt niet alle zorg. Soms is het dus handig om naast de basisverzekering één of meer aanvullende verzekeringen te nemen. Bij Bewuzt kies je uit deze betaalbare aanvullende opties:

  Kies je voor meerdere aanvullende opties? Dan krijg je stapelkorting op de premie van deze opties.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord