Afbeelding over gratis tandongevallen-verzekering
Na een tandongeval weer lachend over straat?
Gratis Tandongevallen-verzekering bij je basisverzekering

Tandongevallen-verzekering

Gratis bij je basisverzekering

Als je een prima gebit hebt, heb je geen dure extra tandverzekering nodig. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Een snoeiharde bal... een stoepje dat je over het hoofd ziet... En dan kunnen de kosten hoog oplopen.

Bij Bewuzt hebben we daar iets voor. Een gratis Tandongevallen-verzekering bij je basisverzekering. Zonder dat je hiervoor een aanvullende optie Tand hoeft af te sluiten. Zo ben je voor de meeste ongevallen tot € 10.000 verzekerd. En ga je ook na een tandongeval weer lachend over straat!

Voor zo'n lage premie: € 110,90 per maand

Als je alles online regelt, waarom zou je dan meer betalen voor papieren rompslomp? Met onze online basisverzekering (naturaverzekering) ben je verzekerd voor de meest voorkomende zorg. Zoals je huisartsenbezoek, ziekenhuiszorg en geneesmiddelen. Wil jij een goede basisverzekering voor een scherpe premie? En een gratis Tandongevallen-verzekering?

Dit is 'm. Jouw zorgverzekering.

Bij de meeste zorgverzekeraars betaal je veel, ook als je de helft niet gebruikt. Bij Bewuzt doen we het anders. Daarom is Bewuzt een uitstekende zorgverzekering voor studenten en jongeren. Bekijk al onze voordelen.

  • Superhandige app met 4,1 sterren in de App Store
  • Losse aanvullende opties
  • No-claimkorting tot 40% en Stapelkorting tot 10%
  • Zeer geschikt voor studenten & jongeren