Bewuzt tandongevallenverzekering
Na een tandongeval weer lachend over straat?
Gratis Tandongevallen-verzekering bij je basisverzekering

Tandongevallen-verzekering cadeau

Als je een prima gebit hebt, heb je geen dure extra tandverzekering nodig. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Een snoeiharde bal... een stoepje dat je over het hoofd ziet... En dan kunnen de kosten hoog oplopen.

Bij Bewuzt hebben we daar iets voor. Een gratis Tandongevallen-verzekering bij je basisverzekering. Zonder dat je hiervoor een aanvullende optie Tand hoeft af te sluiten. Zo ga je ook na een tandongeval weer lachend over straat!

Voor zo'n lage premie: € 105,95 per maand

Als je alles online regelt, waarom zou je dan meer betalen voor papieren rompslomp? Met onze online basisverzekering (naturaverzekering) ben je verzekerd voor de meest voorkomende zorg. Zoals je huisartsenbezoek, ziekenhuiszorg en geneesmiddelen. Wil jij een goede basisverzekering voor een scherpe premie? En een gratis Tandongevallen-verzekering?


Dit is 'm. Jouw zorgverzekering.

Bij de meeste zorgverzekeraars betaal je veel, ook als je de helft niet gebruikt. Bij Bewuzt doen we het anders. Bekijk al onze voordelen.

  • Gratis Tandongevallen-verzekering
  • Superhandige app
  • Losse aanvullende opties
  • No-claimkorting tot 40%
  • Stapelkorting tot 15%
  • Voor € 105,95 per maand
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord