Bewuzt tandongevallenverzekering
Basisverzekering
Voor € 105,95 per maand/

€ 385 verplicht eigen risico

Scherpe premie basisverzekering

De basisverzekering is verplicht. Dat heeft de overheid zo bepaald. Met onze basisverzekering (naturaverzekering) ben je verzekerd voor de meest voorkomende zorg. Zoals je huisartsenbezoek, ziekenhuiszorg en geneesmiddelen. Wil jij een goede basisverzekering voor een scherpe premie? En een gratis Tandongevallen-verzekering? Kies slim, kies Bewuzt!

Wat krijg je vergoed vanuit de basisverzekering?

  • Huisartsbezoek
  • Verblijf en behandeling in het ziekenhuis
  • Specialistische zorg
  • Medicijnen
  • Tandartszorg tot 18 jaar
  • Fysiotherapie bij een chronische aandoening

Hoger eigen risico = lagere premie

In 2019 heb je € 385 verplicht eigen risico bij je basisverzekering. Verwacht je weinig of geen zorg te gebruiken? Dan is een vrijwillig eigen risico misschien iets voor jou! Want, hoe hoger je eigen risico, hoe lager de premie van je basisverzekering.

Kies je zorgverlener slim en bespaar

Naar welke zorgverlener je gaat? Dat bepaal je zelf. Wil je onnodige zorgkosten voorkomen? Kies dan altijd een zorgverlener met contract. Wij hebben met de meeste zorgverleners een contract. Voor bepaalde zorg hebben wij contracten met een select aantal zorgverleners. Bijvoorbeeld voor basis GGZ en geneesmiddelen.

  • Zorgverlener heeft wel een contract met Bewuzt: 100% vergoeding
  • Zorgverlener heeft geen contract met Bewuzt: 70% vergoeding op basis van het gemiddeld gecontracteerd tarief

Je betaalt voor de meeste zorg uit je basisverzekering eigen risico en soms ook een eigen bijdrage. 

Huisarts of spoed?

Je kunt naar elke huisarts. Een huisartsenbezoek wordt altijd vergoed en je betaalt geen eigen risico. Voor spoedzorg kun je naar elk ziekenhuis. Hiervoor betaal je wel eigen risico. Niet te spoedeisend? Ga dan naar je huisarts of huisartsenpost, dan betaal je geen eigen risico.

Vind een zorgverlener in de Zorgzoeker 

Ga je naar een zorgverlener met contract? Dan gaat de nota direct naar Bewuzt. Jij hoeft dus niks voor te schieten! Lees waarom wij contracten met zorgverleners hebben. Of check of je zorgverlener een contract heeft in de Zorgzoeker.

Alle kenmerken van onze basisverzekering 

De Bewuzt Basisverzekering is een naturaverzekering. Dit betekent dat je maximaal 100% van je zorgkosten vergoed krijgt bij zorgverleners die een contract met ons hebben gesloten. Je hebt de keuze uit een ruim aantal zorgverleners en daarmee is er altijd goede zorg bij jou in de buurt

Een passende zorgverzekering zoeken is vaak lastig. Daarom hebben alle zorgverzekeraars afgesproken om de basisverzekeringen op dezelfde manier samen te vatten. Iedere basisverzekering heeft daarom een zorgverzekeringskaart, en we hebben alle vergelijkbare basisverzekeringen van onze organisatie naast elkaar gezet.


Aanvullend verzekeren?

Bewuzt heeft geen grote aanvullende pakketten. Je kiest uit 4 aanvullende opties met specifieke vergoedingen. Handig toch? Zo houd je je premie zo laag mogelijk!

Bewuzt Tand
Met vergoedingen voor tandartszorg. Zoals je controle of gebitsreiniging.
Bewuzt Fysio
Met vergoedingen voor fysiotherapie, oefentherapie of oedeemtherapie.
Bewuzt Buitenland
Met vergoedingen voor zorg in het buitenland. Binnen Europa of wereldwijd.
Bewuzt alternatief
Met vergoedingen voor alternatieve zorg. Zoals acupunctuur of homeopathie.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord