Onze zorgadviseurs staan voor je klaar

In sommige situaties is het fijn om extra hulp te krijgen. Onze zorgadviseurs helpen wanneer je bijvoorbeeld op een wachtlijst staat, een second opinion wilt, of te maken krijgt met langdurige zorg. 

Jouw zorg is onze zorg

Onze zorgadviseurs bekijken je situatie en geven advies op maat. Zij kunnen je helpen met:

  • Verkorten wachttijd voor ziekenhuis of geestelijke gezondheidszorg (GGZ)
  • Het vinden van een (andere) zorgverlener
  • Regelen van een second opinion
  • Informatie over zorg in het buitenland
  • Vragen over kraamzorg
  • Ondersteuning voor mantelzorgers
  • Vinden en regelen van thuiszorg

Zelf online zorg vinden en regelen

Omdat wij je steeds vaker helpen met handige hulpmiddelen en stappenplannen is het niet altijd nodig om contact op te nemen. Zo kun je zelf online de zorg regelen die je nodig hebt. Op het moment dat het jou uitkomt. Neem eens een kijkje op deze pagina. Kom je er niet uit? Dan kun je ons natuurlijk bellen.

Zo neem je contact op

Klik op de knop hieronder en vul je gegevens in. Onze zorgadviseurs nemen je vraag in behandeling en nemen snel contact met je op. Je kunt ook zelf bellen naar 088 - 131 16 11. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar.

Het is momenteel erg druk. Het duurt daarom langer tot je iemand aan de telefoon krijgt. Als we je vervolgens niet direct kunnen helpen laat ook ons advies helaas langer op zich wachten. Onze excuses voor het ongemak. Onze zorgadviseurs vinden het belangrijk om iedereen goed te helpen. En voor iedere vraag de tijd te nemen.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord