Vergelijk en Kies

Vind een zorgaanbieder die bij jouw wensen past

We werken de informatie in Vergelijk en Kies elke 2 weken bij. Laatste update: 27 april.

Hoe je financiële verrassingen voorkomt:

Krijg je de kosten vergoed? Dat hangt van je verzekering af! In Mijn Bewuzt zie je hoe jij verzekerd bent. En check vooraf hoe het zit met jouw vergoeding. Dan zie je welke voorwaarden er zijn. Bijvoorbeeld of je naar een gecontracteerde zorgaanbieder moet. 

Zo werkt Vergelijk en Kies

Een voorbeeld!

Stel, je keelamandelen zijn ontstoken en je wilt ze laten verwijderen. Hiervoor moet je naar het ziekenhuis. Bewuzt heeft alleen contracten gesloten met ziekenhuizen die aan een aantal normen voldoen. In Vergelijk en Kies zie je welke dit zijn. Zo ben jij zeker van goede zorg én krijg je een volledige vergoeding.

Waardeer jouw zorgaanbieder

Heb je een goede of een minder goede ervaring met een zorgaanbieder? Deel dan je ervaring. Zoek jouw zorgaanbieder op in Vergelijk en Kies en laat een waardering achter. Je helpt hiermee ook andere verzekerden bij het maken van hun keuze. Bedankt!

Informatie voor zorgaanbieders

Ben je een zorgaanbieder? En zie je dat jouw contactgegevens niet kloppen? Geef dit dan door aan Vektis. Staat jouw wijziging na 5 weken nog niet in Vergelijk en Kies? Neem dan contact op met onze afdeling Contractmanagement via contractmanagement.info@vgz.nl.

Veel gestelde vragen Vergelijk en Kies

Onze prijzenkast: