Scheiden of uit elkaar

Een scheiding zorgt voor een bewogen tijd waarin je van alles moet regelen. Mogelijk ook voor de zorgverzekering. Daarmee helpen we je graag. Om tot een goede oplossing voor jouw situatie te komen.

Check je polis

 • Heb je een eigen polis?
  Via de Basisregistratie personen (BRP) krijgen we je nieuwe burgerlijke staat door. Dit geldt ook voor een eventuele wijziging in je achternaam of je adres. Je hoeft hiervoor niets door te geven aan ons. Je zorgverzekering blijft verder ongewijzigd.
 • Heb je een gezamenlijke polis met je ex-partner?

  Ben je de verzekeringsnemer?

  Dan kun je de zorgverzekering van medeverzekerden zoals je ex of kinderen altijd opzeggen. Ook tussentijds. Je kunt niet tussentijds je eigen zorgverzekering opzeggen. Dit kan alleen per 1 januari.

  Ben je medeverzekerde?

  Dan kunnen wij je inschrijven op een eigen polis. Neem contact met ons op voor een verzekeringscheck. Dan kijken wij graag met je mee welke zorgverzekering het beste bij je past.

  Bel onze klantenservice

  Als je aan ons doorgeeft dat jullie uit elkaar zijn, kunnen wij jouw polis aanpassen aan de nieuwe situatie. Bel onze klantenservice voor advies: 088 - 131 16 55. Wij helpen je graag!

Polis aanpassen na scheiding? Bel onze klantenservice

Wil je weten wat een scheiding betekent voor jouw zorgverzekering? Neem dan contact op met onze klantenservice via 088 - 131 16 55. We kunnen bijvoorbeeld je polis aanpassen aan de nieuwe situatie.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord