Jouw zorgverzekering voor 2022

Ook in 2022 zijn wij er graag voor jou. En ben je verzekerd van goede zorg. Wij hebben de belangrijkste informatie over jouw zorgverzekering hieronder op een rij gezet.

Icoon veranderingen  Wat verandert er voor mij in 2022

Ben je benieuwd wat er volgend jaar verandert in je zorgverzekering? Bekijk dan het overzicht met de aanpassingen. Staat een zorgsoort niet in het overzicht? Dan is hierin niets veranderd. Je ontvangt dezelfde vergoeding als in 2021. 

Snel een vergoeding in 2021 en 2022 bekijken

Kies de gewenste vergoeding en je ziet meteen wat je dit jaar en volgend jaar vergoed krijgt. Zo weet je gelijk of er iets voor jou verandert.

Heeft mijn zorgverlener een contract?

Wil je weten of jouw zorgverlener volgend jaar een contract heeft met Bewuzt? Zoek jouw zorgverlener en ontdek of jouw zorg wordt vergoed.

Icoon zorgverzekering  Mijn zorgverzekering in 2022

Icoon premie en eigen risico

Mijn premie en eigen risico

Bekijk jouw premie en eigen risico voor 2022 in Mijn Bewuzt. Daar kun je ook jouw eigen risico aanpassen. Of aanvragen om deze gespreid te betalen.

Icoon zorgverzekering aanpassen

Mijn zorgverzekering aanpassen

Wil je graag jouw zorgverzekering aanpassen voor 2022? Bijvoorbeeld een hoger of lager eigen risico kiezen? Dat kan eenvoudig in Mijn Bewuzt.

Icoon veelgestelde vragen  Veelgestelde vragen

  • Wanneer kan ik mijn zorgverzekering aanpassen of opzeggen?

    Je kunt jouw zorgverzekering opzeggen tot en met 31 december 2021. Jouw zorgverzekering aanpassen kan tot en met 31 januari 2022 in Mijn Bewuzt. Bekijk meer informatie over jouw zorgverzekering aanpassen.

  • Heb ik recht op zorgtoeslag?

    Als de zorgpremie niet in verhouding staat tot jouw inkomen, is er de zorgtoeslag om dit te compenseren. Je kunt zorgtoeslag aanvragen bij de belastingdienst. Lees meer over zorgtoeslag.