Bewuzt en Independer

Fijne samenwerking

Wij werken samen met Independer. En hier zijn we blij om. Dankzij de kennis die wij halen uit onze samenwerking, verbeteren wij onze diensten voor u.

Afsluitproces

4 van de 5 sterren

7,8

Prijs-kwaliteit

4 van de 5 sterren

7,7

Klantenservice

4 van de 5 sterren

7,5

Declaraties

4 en een half van de 5 sterren

7,1

Ultieme klantbeleving

Independer is een onafhankelijke vergelijkingssite voor zorgverzekeraars.  De zorgverzekeraar met de beste prijs-kwaliteit verhouding komt hoger in de resultaten bij Independer. Uw waardering is heel belangrijk voor ons. Wij streven naar de ultieme klantbeleving voor u als verzekerde, voor een betaalbare prijs.

Zinnige Zorg

Bij Bewuzt doen we er alles aan om deze ultieme klantbeleving na te streven. Dit doen wij met alle zorgverleners die elke dag bezig zijn om de zorg in Nederland beter te maken. Maar ook betaalbaar te houden.Wij zetten daarom al jaren in op Zinnige Zorg. Zo steunen we innovatieve projecten in de zorg. Dit nodigt behandelaars, instellingen en ziekenhuizen uit om te kijken naar alternatieven die beter zijn voor de patiënt. Zowel op fysiek vlak, als voor de portemonnee.

Vertel het ons!

Alhoewel Bewuzt die ultieme klantbeleving nastreeft kan er natuurlijk weleens een mindere ervaring zijn. Wij horen dit graag van u persoonlijk. Vertel uw verhaal aan onze service-specialisten of laat uw ervaring achter via de feedback-knop. Deze komt u op iedere pagina tegen. De medewerkers van Bewuzt zullen graag met u in gesprek gaan.

Zo worden wij elke dag weer een beetje beter en kunnen we verder werken aan een gezonder Nederland.

 

Meer reviews dan alleen Independer

Bent u benieuwd hoe wij beoordeeld worden door onze klanten? Bekijk dan ook de reviews van onze Bewuzt Zorg App in de App Store of Google Play. Zo ziet u ook hoe wij beoordeeld worden op onze dienstverlening via de Bewuzt Zorg App.  

  • Supersnel declareren met een foto
  • Bekijk hoeveel je nog vergoed krijgt
  • Rekeningen meteen betalen met iDEAL
  • Zorgpas en alarmnummers altijd bij je

VGZ Zorg app downloaden in de App StoreVGZ Zorg app downloaden in de Google Play Store

Bewuzt zorg app krijgt 4,5 van 5 sterren

4,5 van de 5 sterren
in de App Store

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord