Aanvullende verzekering gestopt: wat betekent dat?

Is je aanvullende verzekering gestopt? Dat komt omdat je achterloopt met het betalen van jouw premie. Op deze pagina lees je wat dit betekent, én wanneer je weer een aanvullende verzekering kunt aanvragen.

Wanneer stoppen wij jouw aanvullende verzekering?

Als je na 70 dagen de factuur van je premie niet betaalt, krijg je een 2e aanmaning. Op dat moment stoppen wij jouw aanvullende verzekering. Let in dat geval goed op welke vergoedingen je nog wel en niet krijgt.

Na de tweede aanmaning wordt uw aanvullende verzekering gestopt

Geen vergoedingen meer uit je aanvullende verzekering

Als uw aanvullende verzekering is gestopt krijg je geen vergoeding meer vanuit de aanvullende verzekering. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan de tandarts of alternatieve zorg. Let dus goed op welke zorg je gebruikt. Zo voorkom je onverwachte kosten.

Wat wordt er nog wél vergoed?

Natuurlijk kun je nog gewoon gebruikmaken van vergoedingen uit de basisverzekering. Je kunt dus nog gewoon naar de huisarts of bloedonderzoek laten doen.

Bekijk alle vergoedingen van de basisverzekering

Een nieuwe aanvullende verzekering

Wil je weer een aanvullende verzekering? Zorg dan dat jouw achterstand helemaal is betaald. Je kunt dan voor 2022 weer een aanvullende verzekering afsluiten.

Meer hulp nodig? Wij staan voor je klaar

Lukt het je niet om te betalen? Of heb je vragen over het stoppen van jouw aanvullende verzekering? Bel ons dan op 088 - 131 01 39 (gratis). Dan kijken we samen naar een oplossing die bij je past.