Aanvullende verzekering gestopt: wat betekent dat?

Is je aanvullende verzekering gestopt? Dat komt omdat je achterloopt met het betalen van jouw premie. Op deze pagina lees je wat dit betekent, én wanneer je weer een aanvullende verzekering kunt aanvragen.

Wanneer stoppen wij jouw aanvullende verzekering?

Als je na 70 dagen de factuur van je premie niet betaalt, krijg je een 2e aanmaning. Op dat moment stoppen wij jouw aanvullende verzekering. Let in dat geval goed op welke vergoedingen je nog wel en niet krijgt.

Wat wordt er nog wél vergoed?

Natuurlijk kun je nog gewoon gebruikmaken van vergoedingen uit de basisverzekering. Je kunt dus nog gewoon naar de huisarts of bloedonderzoek laten doen.

Bekijk alle vergoedingen van de basisverzekering

Een nieuwe aanvullende verzekering

Wil je weer een aanvullende verzekering? Dat kan op 2 manieren:
  1. Zorg dat je achterstand helemaal is betaald. Je kunt dan voor volgend jaar weer een aanvullende verzekering afsluiten.
  2. Zit je in een schuldregeling MSNP of WSNP? Dan kun je voor volgend jaar weer kiezen voor een aanvullende verzekering. Overleg in dat geval met jouw bewindvoerder of schuldhulpverlener.

Meer hulp nodig? Wij staan voor je klaar

Lukt het je niet om te betalen? Of heb je vragen over het stoppen van je aanvullende verzekering? Bel ons dan op 088 - 131 01 39 (gratis). Dan kijken we samen naar een oplossing die bij jou past.