Waarom Bewuzt
Basisverzekering
Voor € 105,95 per maand/

€ 385 verplicht eigen risico

Bewuzt zorgverzekering

Wij doen het anders

Bij de meeste zorgverzekeraars betaal je veel, ook als je de helft niet gebruikt. Of betaal je minder, maar kan je niet overal terecht. Bij Bewuzt doen we het anders. Bekijk onze voordelen en stel jouw zorgverzekering samen!

 

 

Vrije zorgkeuze

Je hebt vrije zorgkeuze. Jij bepaalt zélf door welke huisarts of in welk ziekenhuis je geholpen wilt worden. Zónder torenhoge premie.

Losse modules
In plaats van te uitgebreide, aanvullende verzekeringen, kies je uit losse modules die je zelf samenstelt. Zo betaal je alleen voor wat je écht nodig hebt.
Stapelkorting
Hoe meer aanvullende opties je afsluit, hoe meer stapelkorting je krijgt. Dat is uniek! Je stapelt korting tot wel 15%!
No-claimkorting
We zijn de enige met een No-claimkorting. Niets claimen van de aanvullende opties, betekent het jaar erop 10% extra korting. En dit kan oplopen tot wel 40%.
Gratis Tandongevallen-verzekering
Je krijgt gratis een Tandongevallen-verzekering. Want zelfs met een prima gebit zit een ongeluk in een klein hoekje.
Stel je eigen zorgverzekering samen

Binnen 2 minuten een passende zorgverzekering!

Voor zo'n lage premie: € 105,95 per maand

Als je alles online regelt, waarom zou je dan meer betalen voor papieren rompslomp? Met onze online basisverzekering (naturaverzekering) ben je verzekerd voor de meest voorkomende zorg. Zoals je huisartsenbezoek, ziekenhuiszorg en geneesmiddelen. Wil jij een goede basisverzekering voor een scherpe premie? En een gratis Tandongevallen-verzekering?

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord