Zorggids - zoek je zorgaanbieder

Voor de volgende soorten zorg kun je bij Bewuzt terecht bij één geselecteerde zorgaanbieder:


Voor de overige soorten zorg kun je in de Zorggids gecontracteerde zorgaanbieders bij je in de buurt vinden. Je kunt zoeken op zorgsoort en op naam van de zorgaanbieder.

Met welke zorgaanbieders heeft Bewuzt in 2014 een contract gesloten?

Deze zorgaanbieders vind je vanaf 19 november in de Zorggids. Deze contracten gelden voor het hele jaar. Dus tref je vanaf 19 november een zorgaanbieder aan in de Zorggids? Dan kun je hier heel 2014 terecht voor goede, toegankelijke en betaalbare zorg.

Zoek een zorgaanbieder in de Zorggids
 

Waarom een contract met zorgaanbieders?

Twee redenen: zo kunnen we je premie laag houden en bewaken we de kwaliteit van de zorgaanbieder. In zo’n contract maken we afspraken over de zorg die jij krijgt en tegen welke prijs. Bewuzt heeft met ongeveer 32.000 zorgaanbieders in Nederland (en steeds vaker ook in het buitenland) contracten afgesloten. Dit noemen we zorg inkopen.

En als ik naar een andere zorgaanbieder ga?

Ga je naar een zorgaanbieder waar we geen contract mee hebben? Dat mag. Maar dan vergoeden wij tot maximaal 80% van de gemiddelde prijs die wij afgesproken hebben met de zorgaanbieders. Is jouw rekening hoger dan dat? Dan betaal je het verschil zelf.

Meer over gecontracteerde zorg in 2014